5 ting du ikke vidste, du kunne få i bambus

Bambus er et af de nyere materialer på markedet, og det er allerede begyndt at finde vej ind i mange hjem. Der er rigtig mange ting, man ikke vidste, man kunne lave af bambus, og her er 5 af dem.

1. Hovedpude

En hovedpude i bambus er en fantastisk måde at sove på. Bambus har nemlig en unik evne til at regulere temperaturen, så den er perfekt til at sove på. Fordelen ved denne type hovedpude er den, at du kan vælge selv, om du vil have en blød eller fast hovedpude. Du kan nemlig tage fyldet ud og lægge mere eller mindre i. Derudover er bambus en naturlig fiber, der er både åndbar, antibakteriel og allergivenlig.

2. Tandbørste

Naturbambus er et materiale, der er lavet af bambus, der ikke er tilsat kemikalier. Det gør det til et oplagt valg til tandbørster. Derudover er det en fantastisk måde at spare miljøet på. Her er hvorfor du skal vælge en tandbørste i bambus:

  • Du slipper for plastik
  • Kompostérbar
  • 100% naturligt
  • Er antibakteriel
  • Blødere end plastik
  • Lavet af bambus

3. Håndklæder

Håndklæder i bambus er en fantastisk måde at forkæle sig selv på. Der findes mange forskellige typer håndklæder, og det er op til dig, hvad du foretrækker. Håndklæder i bambus er nemlig også utroligt bløde, og de er perfekte til dig, der vil forkæle dig selv. Den store fordel ved bambushåndklæder, er at de er hurtigtørrende, hvilket betyder, at du ikke skal bruge tid på at tørre det så meget, når du har været i bad. Du kan få bambushåndklæder i mange forskellige farver, så du kan gå på jagt efter den farve, du bedst kan lide.

4. Undertøj

Undertøj i bambus er en ny måde at forkæle sig selv på. Det er ikke noget, man har i sortimentet hver eneste dag, da det er ret nyt. Det er utroligt blødt, og du vil elske at have det på. De er lavet af bambus, hvilket gør dem både åndbare og bløde. Det tørrer hurtigt, og det er utrolig praktisk.

5. Sengetøj

Sengetøj er noget, man har på, når man sover. Derfor er det vigtigt, at man vælger det rigtige sengetøj, så man får en fantastisk nattesøvn. Sengetøj i bambus er utroligt blødt og behageligt at sove i. Det er også hurtigtørrende, hvilket betyder, at du ikke skal vaske det så ofte.