Økologisk sengetøj reddede min dag

En hård branche

Jeg er en mand, som føler sig angrebet. Det er ikke på på hjemmefronten, for der er jeg bare mig selv, men det er på arbejdsfronten. Min chef har virkelig et horn i siden på mig. Det tror jeg alle mine chefer har, nu jeg tænker over det. Under hele min ansættelsestid her i firmaet har jeg oplevet en vis skepticisme over for min person. Jeg er heller ikke for alle.

Nu må jeg arbejde dobbelt, for jeg er både bange for at blive fyret og bange for, at jeg ikke kan finde et nyt job, som er tilsvarende godt.

Det har været hårdt, så jeg har været ude at forkæle mig selv lidt med noget økologisk sengetøj. Hvis der er noget, som kan få mig i godt humør, så er det det at gøre noget godt for miljøet og den grønne linje. Du kan finde økologisk sengetøj 140×200 på den grønne markedsplads.

En god aften på Louisiana

Vi besluttede os til at prøve at få en god aften ud af det alligevel. Jeg ved godt, at hun var nervøs. Dating scenen er sgu heller ikke den bedste, og jeg forstår godt, at hun havde håbet på en lidt bedre start. Sådan skulle det bare ikke blive. Jeg har vel haft mine reservationer overfor hende helt fra starten, men jeg har virkelig forsøgt at skjule det for ikke at såre hende. Jeg holder nemlig allerede meget af hende på trods af, at vi ikke har kendt hinanden i særlig lang tid. Jeg havde også købt et ret smukt sæt til hende i økologisk hør, som virkelig klædte hende, i min mening. Det fandt jeg også inde på den grønne markedsplads, for de har masser af økologisk tøj derinde.

Vi fik en god aften ud af det på Louisiana. Jeg fortalte servitricen, at jeg var blevet fyret og fik en rigtig god snak ud af det med hende. Det var min date dog ikke så begejstret for. Hun havde forestillet sig, at det skulle være noget privat mellem mig og hende, men jeg kan rigtig godt lide at snakke med andre mennesker, og jeg er meget åben. Det må hun acceptere, og det gik da også. Alt i alt synes jeg, vi fik en god aften ud af det, og Louisiana er jo altid skøn. Både museet, restauranten og omgivelserne.

Alting har en ende

Markedet er oppe igen, og det løfter mit humør. Jeg har nemlig en del aktier, blandt andet i Novo, som jeg betragter som en stabil virksomhed. Jeg har også aktier i flere tech virksomheder, og jeg tjener på det. Markedet har klaret sig utroligt godt på trods af, at vi har haft en pandemi over flere år, men det holdt hårdt. Hvis markedet er stabilt i en sådan tid, kan vi andre også være stabile. Så er der krigen i Ukraine, som nu gør alting usikkert, men det vil måske vise sig at være på linje med krisen angående Brexit; det retter sig op igen, og verden bliver stabil igen. Markedet har altid levet med en vis stabilitet overfor usikkerheder; det er dens eksistensberettigelse, at det har en robusthed,som det nu engang har. Det kunne man ønske ville forplante sig til vores mellemmenneskelige relationer.