Behov for mere plads?

Står du midt i en flytning af kontor eller er du blot i desperat brug for mere plads i forbindelse med din virksomhed? Så er du måske i behov for at have et opbevaringsrum på et lagerhotel. Her kan du benytte lagerhotellet til opbevaring af møbler, du ikke på nuværende tidspunkt har plads til på kontoret, eller endda som varelager. Har du en virksomhed, som ofte er ude til messer eller konferencer, som kræver særligt salgsmateriale og ting til standere, så kan du ligeledes opbevare dine salgsmaterialer og standerindhold på dit lagerhotel, så I slipper for at sidde med kasser fyldt til randen med dette på et lille kontor.

Plads til dig og din virksomhed

Uanset hvor meget plads du har brug for, så er der et lagerhotel til dit behov. Med lokaler i størrelser fra 3 m3 til 180 m3 er du sikret et rum, som passer dit behov. Har du eksempelvis en virksomhed, hvor der ofte vil være på- og aflæsning, vil et lagerhotel med adgang til egen port være optimal. Og det er selvfølgelig også en mulighed for disse lagerhoteller. På den måde kan du nemt og sikkert tilgå dit lagerhotel på bedste vis. Du kan få dit lagerhotel inden for fem minutter uden binding.

Nemt og tilpasset dig

Det er selvfølgelig målet, at ens virksomhed skal vækste, og det ser vi også gerne ske for din virksomhed. Derfor er det muligt at nemt og fleksibelt skifte lagerhotel, hvis din virksomhed eller dit varelager vokser. På den måde kan du, i perioder med mindre varesortiment, spare penge på overflødig plads, ved at rykke i noget mindre, ligesom du omvendt kan flytte nemt og hurtigt i et større lokale, hvis du har behov for større opmagasinering.

BOXIT passer på dig og dine vare

Vi ved hvad du tænker. Hvad nu, når du får vare bestilt hjem? Så skal du køre frem og tilbage flere gange for at levere varerne til lagerhotellet eller for at stå der til at tage imod leverancen. Men det behøver du faktisk ikke. Ingen af delene. Vores personale tager gerne imod dine leveringer, så du ikke skal presses mere i en travl hverdag. Og det gøres helt gratis. Uanset hvad du sælger, så er det sikkert her. Hvor der både er tørt, opvarmet og overvåget, så du sikkert kan have dit varelager i fred. Kom og få dit lagerhotel allerede i dag.