Gør boligen klar til salg – sådan gør du

Vil du gerne sælge din bolig? Så er der et par ting, du kan gøre for at optimere dine chancer for et godt og tilfredsstillende salg.

Her får du fem tips til, hvad du bør fokusere på, når du vil sælge din bolig.

1: Mægler og salgsopstilling

Det første, du skal gøre, er at få fat i en mægler, så I kan få lavet en salgsopstilling. Det er vigtigt, at du vælger en mægler, du har tillid til, så du kan stole på mæglerens vurderinger.

Hvis du tidligere har fået vurderet din bolig, kan du bruge denne vurdering som rettesnor i forhold til mæglerens vurdering.

2: Den overfladiske rengøring og oprydning

Inden der skal tages billeder og laves fremvisninger, skal du naturligvis have styr på den overfladiske rengøring og oprydning, så alting ser pænt og præsentabelt ud.

Hvis du har et stort hjem, kan du overveje, om det er nødvendigt at få professionel hjælp, så dit hjem præsenterer sig så godt som muligt.

3: Få styr på væggene

En klat maling kan gøre rigtig meget for et hjem, og det er ofte en af de billigste metoder, hvis du gerne vil gøre dit hjem mere attraktivt for potentielle købere.

Har du brug for god maling samt tips og tricks? Så kan du læse mere om Kresten Larsen og Malgodt.dk. Her kan du finde den helt rigtige maling, og du kan se deres hjælpsomme videoer, hvor du bliver guidet, så du selv kan klare maling af hjemmet.

4: Få haven til at spille

Er der rod i haven? Eller trænger græsset og hækken til en klipning? Det anbefales, at du får haven til at fremstå så flot og let som mulig. En rodet og tilgroet have kan let afskrække fremtidige købere, der kommer på besøg.  Det er heldigvis en let og billig investering at fixe de vigtigste ting i haven.

5: Hav ikke for mange ting stående

Det sidste tip er, at du ikke bør have alt for mange ting stående i hjemmet. Det er vigtigt, at hjemmet ikke er tomt – det er samtidig vigtigt, at hjemmet ikke er overfyldt. Der skal være plads til, at de potentielle købere kan se sig selv og deres egne ting i hjemmet. Men hvis du efterlader lidt møbler i hjemmet, kan du også inspirere dem.