Danmarks billigste solceller – er de gode nok?

Ved at installere solceller på taget kan du spare en del penge. Du finder solceller i forskellige prisklasser, men Danmarks billigste solceller finder du hos et firma som Mikma.

Derfor skal du vælge solenergi

Der er mange gode grunde til at investere i et solcelleanlæg. De bedste er, at du gør en forskel for miljøet og mindsker dine energiomkostninger. Mikma forhandler nogle af de største solceller på markedet. Hvis du vælger store solceller, har det den fordel, at du reducerer antallet af paneler, du skal have sat op. Du får stadig den samme effekt, men sparer både tid og penge.

 

Monokrystallinske solceller er den mest udbredte solcelletype ved private i Danmark, så du er derfor sikker på at få et godt produkt.

 

Før du investerer i solcelleanlæg

Før du køber et solcelleanlæg, er der nogle ting, du skal sørge for at kontrollere. Først og fremmest skal du finde ud af, om dit hus er egnet til solceller. Dit hus skal helst have en tagflade, som vender mod syd, sydøst eller sydvest. Derudover skal taget gerne have en hældning på mellem 20 og 45 grader, hvis du skal have det optimale sollys på solcellerne.

 

Solceller til huset, båden og autocamperen

Solcellerne fra Mikma er gode, og du kan installere dem på taget af huset, på båden eller autocamperen. Vi får flere og flere elektroniske apparater, hvilket betyder, at vi har brug for mere strøm. Det gælder derhjemme, men også når vi er på vandet eller vejen.

 

På båden er der ofte både køleskab, mikrobølgeovn og elkedel. Alle apparaterne er nødvendige for at kunne lave for eksempel mad på båden under længere sejlads. Derfor er det rart at have strøm med på turen. Hvis bådens batteri ikke skal komme på overarbejde, kan det være en idé at installere solceller. De skader ikke miljøet, og så hjælper de med at forlænge batteriets levetid.

 

Solceller til autocamperen er også en god idé. På campingpladser er prisen på strøm ofte høj, hvorfor det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse at parkere. Med solceller kan du derfor spare penge på den lange bane. Solceller skåner desuden batteriet, så det holder længere.

 

Strøm til dine elektroniske apparater

Solceller kan producere strøm til dine elektroniske apparater. Står du og mangler et apparat eller andet til hjemmet, båden eller autocamperen, kan du sikkert finde det på https://prispresseren.dk/kategori/bolig-og-fritid/.