Nu kan du lease en gaffeltruck til dit næste projekt

Har du et entreprenørfirma? Arbejder du på lager i et varehus? Eller er du en del af andre former for industri? Så er det nu, du skal spidse øre.

 

I løbet af de sidste par år er det blevet muligt at tilegne sig noget af det bedste materiel på markedet, uden at man som virksomhed er nødsaget til at investere store summer i maskiner og binde kapital i forskelligt materiel, for at man kan løse de opgaver, man står overfor i dagligdagen.

 

Vi taler naturligvis om leasing. Og selv om de fleste forbinder leasing med attraktive finansieringsmuligheder i bilbranchen for private og erhverv, så er det nu også et koncept, der har bevæget sig ind i industrien.

Der er penge at spare med leasing af materiel

Et af de steder, din virksomhed har mulighed for at lease sit nye materiel, er hos nordjyske Conmas. Her sammensætter de leasingaftaler, der matcher din virksomheds ønsker og behov – både ift. økonomi og leasingperiode, såvel som maskinernes funktioner, egenskaber og udstyr.

 

Uanset hvilke maskintyper, man har brug for – om det er lifte, palleløftere eller leasing af kraftfulde diesel gaffeltrucks – så er der en lang række attraktive fordele ved at vælge leasing frem for at købe fra nyt.

 

Et af de helt store trækplastre er, at man ved leasing kun skal betale en fastsat, månedlig ydelse i den periode, man leaser maskineriet i. Dette bevirker, at man ikke binder en stor kapital i sit materiel, og dermed frigives der likviditet, som virksomheden kan bruge til andre investeringer i kerneforretningen eller til at skabe vækst.

 

En anden fordel ved leasing er, at man har mulighed for at skifte til nyt og bedre materiel, når den første leasingaftale udløber. Dette gør, at man som virksomhed kan opgradere eller skalere ned, alt efter hvilke behov man måtte have.

 

Samtidig bevirker det også, at man altid kan stille det bedste og nyeste materiel til rådighed for sine medarbejdere, så deres hverdag og arbejdsprocesser løbende optimeres til fordel for virksomheden som helhed.

Book en demo inden du vælger model

Hos Conmas tilbyder de alle potentielle kunder muligheden for at booke en demo af de modeller i deres sortiment, man har i sine overvejelser. I praksis betyder det, at Conmas eksempelvis leverer en gaffeltruck på diesel direkte til jeres adresse, gratis og uforpligtende, så I har mulighed for at afprøve trucken i den setting, den er tiltænkt.

Således får I et langt bedre indtryk af, om truckens funktioner og egenskaber lever op til de forventninger og krav, I måtte have, inden I bestemmer jer for at lease eller investere i nye diesel gaffeltrucks kontant.