Oplev Fru Pedersens have i Vemb

Fru Pedersens Have i Vemb er et charmerende besøg, som ikke ret mange kender til. Hvis ikke, kan du glæde dig til at lægge vejen forbi. Her finder du flere forskellige muligheder. Du kan læse mere om Fru Pedersens have i Vemb på Lokaleaviser.dk. Her finder du spændende historier og beskrivelser af de forskellige muligheder, du har som gæst i haven.

Når du skal planlægge dit besøg, bør du sætte flere timer af til det, da I hurtigt vil kunne få tiden til at gå. Det er en af Danmarks flotteste haver, og man kan gå rundt og bare nyde og opleve, ellers måske endda samle inspiration til egen have.

 

Den flotte have

 

I kan få flere timer til at gå i den flotte store have, og I kan derfor med fordel medbringe en lille kaffekurv, når I skal have en pause og nyde omgivelserne i ro og mag. Der findes mange forskellige haver med temaer, som er hentet fra fx andre lande. Der findes en masse inspiration at hente, og det er bare med at gå på jagt efter gode idéer.

 

Kursus med beton

 

I kan også deltage i et kursus, hvor I lærer, hvordan man arbejder med beton. Det er et spændende materiale, som de færreste oplever at arbejde med, så dette kan være en oplagt fællesaktivitet. Her lærer i om beton som materiale, og om de forskellige typer, der er at arbejde med. I får også et godt indblik i forskellige støbeteknikker og idéer samt tips til, hvordan I arbejder bedst med materialet.

 

Når I har afsluttet og færdiggjort kurset, vil I endda være i stand til helt selv at arbejde med beton som materiale derhjemme.

 

Overnatning

 

Som noget ret unikt, har I mulighed for at overnatte i haven. Dette gør man i meget hyggelige og charmerende skurvogne. I bestemmer selv hvilken type. Når i vælger at overnatte, har I i hele perioden adgang til hele haven. I kan derfor betragte det lidt som jeres midlertidige hjem.

 

Frivillig eller praktik

 

Du har mulighed for enten at blive frivillig eller komme i praktik i haven. Det er en fantastisk arbejdsplads uanset hvad, og tiden kommer til at gå lynhurtigt. Der er altid noget at se til, og du vil arbejde i en masse flotte og frodige grønne farver. Det giver også noget at vide, at man bidrager med at holde haven smuk – både for de besøgende gæster og de mange insekter.

 

Som du forhåbentlig kan se, så er Fru Pedersens have et besøg værd, hvis du kommer forbi Vemb – uanset om du bare vil gå en tur i haven, tage en overnatning, lære at arbejde med beton eller ligefrem komme i praktik der.