Sommeren og byggesæsonen nærmer sig

Går du drømmer om at renovere dit hus eller evt. bygge til? Hvis du er i idéfasen, så klik ind på www.afventer.dk. Det er nemlig en samling af blogindlæg, der kan give dig inspiration. Du finder også viden om håndværkere, arkitekter, indretningsspecialister og andre, der kan hjælpe med processen.

Byg til – Inspiration på www.afventer.dk

Efter de nye regler er det blevet mere attraktivt at opføre en tilbygning. Dem med kunstneriske interesser kunne f.eks. være interesseret i et lille galleri. Andre har ønske om et hyggeligt gæsterum, hvor gæsterne kan opholde sig i ro og mag. Vi har hver vores lille drøm med grunden og haven. Der er så mange spændende muligheder, så hvorfor ikke søge inspiration? Afventer.dk er en rigtig god side med artikler, der handler om haven og terrassen. Det kan være et nyt drivhus lige er sagen? Måske kigger du efter nye havefliser i høj kvalitet? Du finder selvfølgelig også boliginspiration til dig, der leder efter klassiske, vintage møbler eller kigger efter retro design til hjemmet. Hjemmesiden www.afventer.dk er kategoriinddelt. Det gør nemlig, at du har adgang til alle artikler vedr. hus og have, lige ved dine fingerspidser. Du kan evt. også kigge på deres samling af artikler omkring interiør, da der kan være et vist overlap.

Isolering og energieffektivisering af hus

Du kan også læse om håndværksmæssige løsninger på www.afventer.dk. I Danmark går vi meget op i energi og isolering. Det ses bl.a. ved den energirapport, der bliver udarbejdet ved flytning. Det er klart, at noget som husets isolering har meget at sige i dette øjemed. Men der er også mange andre faktorer, som spiller ind. Der tænkes på tagkonstruktionen, vinduerne osv. Hvis du går og planlægger en husopgradering, kan du roligt høste inspiration hos Afventer.dk. Forskellige forfattere har hver givet deres bidrag til samlingen af viden. Det er også rart, at man får et konkret bud på en løsning stukket i hånden. Der linkes nemlig ofte til en virksomhed, der er relevant inden for hus, have, byggeri, eller hvad man ellers er interesseret i at blive klogere på.