Udskift dine gamle døre og vinduer og spar penge

 

Udskift dine gamle døre og vinduer og spar penge

Er dine døre og vinduer ved at være nedslidte, er de begyndt at knirke eller måske har de svært ved at holde tæt? Så kan det være en god idé at begynde at overveje, om du ikke skulle tage at få dem tjekket. Der kan nemlig være en økonomisk gevinst ved montering af nye vinduer og døre.

Montering af døre og vinduer

Skal du have monteret nye døre eller vinduer, så rådfør dig med stor ekspertise indenfor området. JanByg snedker og tømrer er netop specialist i montering af vinduer og døre i Randers, Viborg, Hobro og Aars. Du er derfor i trygge i hænder, når du skal have nye døre og karme eller nye vinduer inkl. montering.

Med de rette vinduer, inviterer du lyset indenfor og får skabt den perfekte atmosfære i dit hjem. Så få tømrerne hjem og besigtig opgaven inden der træffes en beslutning. Det er vigtigt at du får de rigtige vinduer og døre som passer til netop til dine ønsker, da det er dig som skal kigge på dem de næste mange år.

Renovering af vinduer og døre

Før du træffer beslutningen om at udskifte alle dine vinduer og døre, så er det en god idé at undersøge, om det er tilstrækkeligt med en renovering af døre og vinduerne i stedet for. Ved blot at renovere, så opnår du en både en økonomisk og tidsmæssig besparelse.

Det kan i de fleste tilfælde godt lade sig gøre at renoverer et vindue, hvor kun det rådne træ udskiftes og dermed bevare det gamle vindue.

Om det er nok at renovere et vindue eller en dør bygger på en grundig vurdering. Det skyldes, at der er mange faktorer, som spiller ind, når beslutningen skal tages. Derfor er det fordelagtigt at få en grundig, faglig vurdering inden, at du drager en forhastet beslutning.

Energirenovering af vinduer og døre

Der er en lang række af fordele ved at vælge at energirenovere sine vinduer og døre. Du kan først og fremmest opnå en økonomisk gevinst. Det vurderes, at du kan spare helt op mod 50.000 kr for hver energiklasse som din bolig forbedres. Dertil øges værdien på boligen efter energiforbedringerne er implementeret og samtidig kan man nemt mærke forskel på varmeregningen.

Af andre fordele kan bl.a. nævnes et bedre og sundere indeklima for dig og din familie samt et positivt aftryk på miljøet.

Har du brug for endnu flere grunde til, hvorfor det er en god idé at energioptimere din bolig?

Så kan du nemlig også få tilskud til din energirenovering. Du kan bl.a. få tilskud til udskiftningen af vinduerne. Dermed bliver renoveringen af vinduerne billigere og varmeregningen mindskes. Det er en ren win-win-situation.

Brug lokale fagfolk til montering af vinduer og døre

Lad JanByg snedker og tømrer være dit foretrukne valg, når du skal have renoveret eller monteret vinduer i Rander, Viborg, Hobro eller Aars. Så er du altid i sikre hænder og har en fagmand ved din side gennem hele dit byggeprojekt. Har du brug for hjælp til andet tømrerarbejde, så kan du læse meget mere om, hvad JanByg snedker og tømrer ellers kan tilbyde på deres hjemmeside: https://janbyg.dk/