Fugt i din bolig

Fugt og skimmelsvamp er tegn på at du har problemer med indeklimaet i din lejlighed, det er vigtigt at få det undersøgt.
når man har fugt problemer kan man opleve mange forskellige symptomer eksempelvis er en af tegnene på at du har fugt at der ligge fugt pletter på dit vindue ved kanterne når du står op om morgenen.

Mange mennesker går egentlig rundt med fugt problemer uden realt at vide det og de har ingen anelse omkring det, da det ikke er mange der ved at fugt er faktisk et problem der kan føre videre til større problemer det er som en slags sne lavine, problemet vokser sig bare større og større med tiden og man kan uden at have fået øje på problemet og vendt det blinde øje til bare været med til at det nu er blevet sundhedsskadeligt.

 

Hvad du skal gøre

Hvis har opdaget disse skimmelsvamps symptomer eller du har mistanke om du måske har fugt problemer er det en god ting at begynde at lufte ud noget oftere og måske ikke sætte tøj til tørre indendørs længere og prøve så vidt muligt at have konstant udluftning, eksempelvis holde døren til dit badeværelse åbent og vinduet derinde på klem, disse tiltag kan være med til at mindske risikoen for at du får yderligere problemer. Dog er det også vigtigt at hvis disse tiltag ikke bliver gjort og der så alligevel danner sig fugt på vinduerne at man lige om morgenen tager en klud og lige tørre det væk så det ikke ophober sig eller drypper ned på vindues karmen og får lov til at stå der sammen med spore fra skimmelsvamp, for så er det her at det begynder at blive til et problem.

 

Løs problemet før det opstår

Nu har vi givet dig nogle råd ift. hvad du kan gøre, når du oplever fugt. For at forebygge skimmelsvamp i fx badeværelset, så kan du ved renovering af et nyt badeværelse sørge for at få et firma ud, som kan rådgive ift. fugtspærrer, ventilation og andet så du ikke kommer i en situation, hvor du har brug for at få udredet skimmelsvamp.

 

Brug professionelle

Egentlig er det vigtigste at kontakte et firma for at se om de kan hjælpe med at udbrede fejlene eller egentlig for at se om du overhovedet har et fugt problem, hvis dette er tilfældet kan Ness hjælpe dig med at undersøge for fugt og når dette er konstateret kan de hjælpe ved at bruge midler der er med til at forebygge mod fugt og de kan bruge maskiner til at affugte din bolig på bedst mulige måde, skulle det have været endnu værre og der konstateres skimmelsvamp i boligen så er Ness professionelle til at afhjælpe dette problem de kan fjerne skimmelsvampen og gøre din bolig sikker igen.